FOTOSHOOT

Priser på fotoshoots

Priserne på foto-content kan variere alt efter, hvilken type billeder du ønsker. Nedenfor finder du en prisliste, som du kan tage udgangspunkt i.
Lille Fotoshoot - 2.500,-
10 færdige billeder
Stort Fotoshoot - 3.500,-
50+ færdige billeder
Priserne inkluderer
Rådgivning
Redigering af farver
Redigering af lys
Ubegrænset redigering
Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail@granmedia.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.
KONTAKT MIG

VIDEO

Priser på video-content

Priserne på video-content kan variere alt efter, hvilken type video du ønsker. Nedenfor finder du en prisliste, som du kan tage udgangspunkt i.
1 video - 6.000,-
2 videoer - 8.500,-
3 videoer - 13.000,-
Priserne inkluderer
Rådgivning
Optagelse
Tilpasset musik
Redigering af farver
Ubegrænset redigering
Speak (hvis egen mand)
Droneoptagelse
Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail@granmedia.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.
KONTAKT MIG

Professionel produktion af video- og billeder

Med Granmedia på sidelinjen som eventfotograf er du sikret professionelle billeder og videoer af dit event i høj kvalitet. Jeg står klar til at dække alt fra store events med flere hundrede mennesker til de mindre af slagsen. Hvad enten der er tale om en mindre forsamling af kollegaer, et firmaevent eller en større konference, kan jeg navigere rundt og skyde skarpe billeder. Billede- og videomaterialet kan både bruges til promovering efterfølgende, billeder til internt brug eller noget helt tredje, og der findes hverken et event, som er for stort, småt eller krævende. Derfor må du heller ikke tøve med at kontakte mig. Min rolle som eventfotograf kan desuden også skifte alt efter behov. Det vil sige, at jeg både kan fungere som fluen på væggen, som ikke forstyrrer deltagerne, men jeg kan også have en mere tydelig rolle som den, der dirigerer fællesbilleder og lignende. I løbet af et event kan jeg dog også glide ind og ud af de forskellige roller – opmærksomheden er dog altid rettet mod at fange stemningen og atmosfæren i skarpe og flotte billeder.

Kundeudtalelser

Det siger kunderne om GranMedia.

 • We hired Granmedia for photo&video coverage for our wedding in Odense and we couldn’t be happier with our decision! Sofus made us a custom package based on our wishes and it ended up being everything we wanted and more! Ronnie and Kasper were there on our big day and they were extremely professional, helpful and paid so much attention to the details. They had a lot of good ideas for poses and were open to anything we wanted to try. We got our pictures back after only 2 days and they were more than perfect- we still can’t believe it that they were able to deliver 900 fully edited pictures in less than 48 hours and that they were such good quality🤯 we got the video after 1.5 weeks and it was perfect, they made our wedding look like a movie scene!
  Amazing experience overall, from the begining to the end, one of the best decisions we made regarding our wedding!

  Andreea og Tomi

 • Sofus fra GranMedia var fotograf til vores bryllup og det er den bedste beslutning vi har taget!

  Vi havde brugt langt tid på at finde den rette fotograf og det kan være lidt af en jungle, men I behøver ikke lede videre - det var fantastisk at arbejde sammen med Sofus og han har leveret over al forventning på alle parametre!

  Kommunikationen har fra start været nem og hurtig.
  Sofus havde en god forståelse for vores ønsker og leverede fantastiske billeder! Og så kan vi varmt anbefale video også - Sofus formår at indramme dagen perfekt og det gør mindet mere livligt og ægte.
  Og så leverede Sofus al materialet hurtigere end vi havde håbet - fremragende service!

  For at opsummere: Kæmpe anbefaling herfra! Book Sofus/GranMedia til jeres arrangement, inden han bliver optaget!

  Kenneth og Maria 

 • Vi er så heldige at benytte Sofus til at lave forskellige videoer til vores mæglerforretning. Både sjove og mere seriøse videoer. Sofus er sød og lytter til vores idéer, og kommer også selv med gode inputs til, hvad han synes vil virke bedst på skærmen. Dialogen er god, og Sofus er både sjov, fleksibel, tålmodig og behagelig at samarbejde med.

  Ikke mindst er det færdige produkt af høj kvalitet, og vi føler at han har forstået os, og det vi gerne vil med vores videoer. Vi ser frem til det videre samarbejde med GranMedia!

  Danbolig Holbæk

 • Har brugt GranMedia til shoot (videooptagelser) og redigering af videoer.
  Sofus leverer et professionelt stykke arbejde, er meget pålidelig og generelt super god at arbejde sammen med.

  Bobby Thygesen

 • Super god video vi fik lavet af Sofus Granlund. Han lyttede og fangede lynhurtigt det som vi skulle bruge - og vi er yderst tilfredse med resultatet igen (da det er anden video han har lavet for os)
  Udover materialet et blevet super godt, så reagerer Sofus også hurtigt - så alt kom rettidigt og rettelserne fik vi samme dag. Klasse!
  De bedste anbefalinger herfra

  Mvh Michael Bech, HTH Køkkener

  HTH Køkkener

 • Jeg hyrede Sofus til en optagelse af en lille satirisk episodisk film, og han gjorde det fremragende. Både optagelserne og klipningen var i top, og jeg fik et resultat der var bedre en forventet. Overvejer kraftigt at hyre Sofus igen:)

  Kasper Jensen

 • Jeg har brugt Granmedia op til flere gange, og jeg har været mere end tilfreds. Super dygtig og professionel – og hurtig til at vende tilbage med produktet.

  Katrine Marie Absalonsen
 • Sofus har lavet noget fantastiske optagelser af vores Cykelhold, Bike4Kids, som vi kan bruge i vores markedsføring. Vi kan varmt anbefale at bruge ham. Super effektivt.

  Bike4Kids
 • Vi har haft besøg af Sofus til vores søns konfirmation. Vi har modtaget nogle rigtig fine billeder og en skøn video med højdepunkterne fra hele dagen. Professionelt arbejde. Vi kan varmt anbefale Sofus til andre.

  Bettina Damsgård
 • Vi havde sofus til vores bryllup d. 25/5 -2019. En fantastisk dag hvor sofus var med fra 12:45 til brudevalsen. Vi fik efterfølgende alle billeder og video fra dagen.  God og professionel hele vejen igennem. Også er prisen også noget rigtig god i forhold til hvad man får for pengene. De bedste anbefalinger herfra

  Jacob Thorup
 • Sofus Granlund, er en mand der har styr på sit arbejde. Han lavede den bedste video til min fars pizzaria som vi er super glade for. Det er ikke sidste gang jeg benytter Sofus Grandlund og hans firma GranMedia.

  Torvets Burger og Pizza
 • Super godt samarbejde! Hurtigt kommunikation – det var utroligt nemt og gik hurtigt fra vi startede med at optage, til vi faktisk havde en video. Super effektivt arbejde og vi er mere end tilfredse med resultatet!

  Recree
 • Super oplevelse på service og kvalitet.
  Vi fik lavet 2 videoer, og vil sige vi er meget glade for resultaterne.
  Han er lydhør, og åben for forslag, og bringer sine egne erfaringer med ind i projektet.

  PalleKoncept.dk

Kontakt

GranMedia
Avedøreholmen 84A
2650 Hvidovre

CVR: 39866838

Email: mail@granmedia.dk

Du kan kontakte mig via kontaktformularen

Designet af Sitely

Kontaktformular
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram